miercuri, 5 iunie 2013

Ce oameni atragi în viaţa ta

De câte ori te-ai întrebat tu ce fel de oamni atragi în viaţa ta? De câte ori te-ai întrebat de ce ţi se întâmplă numai ţie să dai peste oameni nepotriviţi? Adevărul este că deşi nu eşti conştientă  că există o explicaţie pentru oamenii pe care îi atragi în viaţa ta, mintea ta subconştientă ştie de ce fiecare om intră în viaţa ta şi pentru ce motiv. Există însă şi o veste bună, iar de data asta vestea bună este că depinde de alegerile tale conştiente dacă această persoană îţi rămâne sau nu în preajma. Mulţi dintre noi ştim că totul în univers are o vibraţie unică  şi asta include şi oamenii. Nu există două vibraţii exact la fel, aşadar nu există 2 oameni exact la fel deşi vibraţiile pot fi foarte asemănătoare  una cu alta. Aceste vibraţii ale tale, invizibile atrag către tine evenimente şi oameni care  vibrează într-un mod apropiat faţă de tine.

Nu v-aţi întrebat niciodată de ce o femeie care pare încântătoare, poate fi atrasă de un bărbat ne-atrăgător. Ei bine, poate surprinzător dar, adevărul este  că ei pot fi atraşi unul de celălalt  chiar dacă par diferiţi în exterior, pentru că  mai mult ca sigur vibrează în acelaşi mod în interior. Deşi pentru multe dintre noi nu are sens când vedem o femeie  care se tot întoarce la bărbatul care o abuzează, explicaţia este că în interior ei vibrează în acelaşi mod. În acest caz amândoi sunt nişte persoane nesigure şi cu o lipsă acută de încredere în sine. Devine un cerc vicios când persoana care este abuzată rememoează mereu aceste momente ale abuzului şi continuă să intre în acea stare, pentru că vibraţia ei va fi din ce în ce mai joasă şi astfel va atrage din ce în ce mai multe lucruri negative.

Dacă te găseşti într-o situaţie în care atragi oameni care nu sunt potriviţi pentru tine, relaţii care nu sunt ecologice, interacţiuni care nu-ţi provoacă nici o satisfacţie,  depinde de tine să începi să te cunoşti şi să vezi privirea de ansamblu, pentru a putea să-ţi transformi viaţa, relaţiile şi starea de spirit. Important este că că atunci când poţi detecta ce anume te  supără la cineva , ar fi înţelept să te întoci spre tine şi să vezi în ce măsură aceste trăsături  se găsesc în tine. Când eşti fericită şi îi tratezi pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să fi tratată la rândul tău şi faci asta din suflet, pentru că aşa vrei,  nu pentru că aşa trebuie,  universul te va conduce spre oameni care sunt asemănători cu tine.


De foarte multe ori am auzit cum se spune că pentru a  atrage oameni atractivi, trebuie să fii tu atractivă. Pentru a atrage oameni puternici trebuie să fi tu puternică.  Pentru a atrage oameni fideli , trebuie să fii şi tu fidela. În loc să trebuiască să te chinui să-I schimbi mai tarziu, poate ar fi mai bine să devi mai întâi tipul de persoana pe care vrei să o atragi în viaţa ta pentru că este adevărat că atragi ceea ce eşti chiar tu. Mulţi oameni îşi doresc lucruri extraordinare dar  imaginea lor de sine limitează ceea ce primesc de fapt. Să ştii însă că nu poţi atrage persoane  care sunt mai mult decat modul în care te vezi pe tine însăţi. Atâta vreme cât nu vei gândi  şi acţiona ca o persoană care are ceea ce tu îţi doreşti, nu vei atrage niciodata acele lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu